Articole filtrate după dată: Iunie 2013 - Gitana.md

Articole filtrate după dată: Iunie 2013

Pe lângă faptul că la Gitana Winery Vin&Carne găsiți cele mai proaspete și calitative produse din carne, măcelarul nostru de origine italiană, Federico si-a propus să  își bucure prietenele gospodine și prietenii gurmanzi printr-un șir de rețete culinare ce au la bază preparatele din carne. Pârjoale cu parmezan în sos de roșii, pârjoale cu parmezan și felii de lămâie, cârnăciori în vin alb cu semințe de finocchio,

Având o istorie de peste 60 de ani, plină de transformări și evoluție continuă, vinăria Țiganca, cu denumirea actuala Gitana Winery prezintă și multe detalii ce merită a fi cunoscute și explorate de consumatori.

Am avut frumoasa ocazie de a fi prezenți cu vinurile noastre la deschiderea restaurantului Thimes la Chișinău. Într-o atmosferă relaxantă, toți cei prezenți la eveniment au savurat cele mai selecte vinuri produse de Gitana
Winery.

Vinurile Gitana provin din zona viti-vinicolă „Valul lui Traian”. Fiind originari de pe meleagurile respective,  nu am ales întâmplător această zonă, renumită prin strugurii săi roşii cuun potenţial maxim şi deseori comparată cu zona Bordeaux din Franţa. La început vinificam strugurii aduşi de ţărani,

Un butic gastronomic ce ţinteşte dincolo de simpla expunere a produselor, Gitana Winery Carne&VIN oferă consumatorilor atât vinurile de clasă Premium pe care aceștia au reușit să le îndrăgească, cât și produse din carne proaspătă (porc, pui, miel și vită), direct de la producător, prelucrate și condimentate după tehnologii italiene.