Articole filtrate după dată: Noiembrie 2015 - Gitana.md

Articole filtrate după dată: Noiembrie 2015

"La 15 ani de la preluarea cramei şi la patru de la prima sticlă, firma a demarat şi exporturile de vinuri în România, alături de marile pieţe internaţionale. Chiar dacă deţin o suprafaţă impunătoare de vie, compania are o producţie limitată, Gitana fiind un brand artizanal care produce aproximativ 100.000 de sticle pe an.". Mai multe detalii, află din articolul publicat pe Zf.ro citat de madein.md

Serile relaxante sau weekendul pot fi colorate şi pot creşte în intensitate odată cu vizionarea unui film.  Doar voi doi - formula se potriveşte cu un film romantic, cu note piperate sau uşor dramatice, sau haioase, uneori lacrimogene sau care te pun pe gânduri. Doar voi doi – formula se mai potriveşte şi cu un pahar de vin, aromat, cu nuanţe de fructe, uneori, la fel, uşor piperat, sau dulce, sau amărui.

Surorile de la Vinăria Ţiganca (Gitana Winery), Iuliana şi Liliana Dulgher, au pregătit o premieră de zile mari: ediţia limitată Riesling de Rhein Cru 2014 (3 660 de sticle), cu denumirea Mănăstirea Rohrbach. Vinul încă nu a fost prezentat public la Chişinău, dar cititorii FineWine află primii noutăţile despre vinurile bune.